Adatvédelemi nyilatkozat

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény ill. az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamit az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéséről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján:

Személyes adatai az Ön hozzájárulása alapján kezeljük. Az adatkezléshez történő hozzájárulás bármikor visszavonható. Amíg visszavonásra nem kerül az alábbi személyes adatai kerülnek kezelésre: név, lakcím, postázási cím, email cím.

Személyes adatait harmadik személynek nem továbbítjuk, adatfeldolgozót csak a kiszállítással, illetve számlázással kapcsolatban veszünk igénybe, mely során az Ön neve és lakcíme vagy postázási címe kerülhet továbbításra.

Az ÁDI-LAK webáruház használata során rendelkezésre bocsátott személyes adatait bizalommal kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállakozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a szállítmányozási cégnek átadott kiszállításhoz szükséges információk. 

Az ÁDI-LAK webáruház böngészése során technikai adatok kerülnek rögzítésre (például log fájlok formájában, melyek tartalmazzák a felhasználó ip címét, az időpontot, a meglátogatott oldal URL-jét), mely személyes azonosításokra nem használható, de statisztikai célokra szolgál. A rendszer adatokat tárol a felhasználó számítógépén is úgynevezett sütik formájában (cookie). A sütik a felhasználó személyének azonosítására nem alkalmasak, és a munkamenent idején élnek.

Az ÁDI-LAK webáruház rendszerének használatához a böngészőjében a cookie-k használatát engedélyezni szükséges, anélkül bizonyos funkciók működésképtelenek.

A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.

Az adatkezlés során biztosítjuk az adatok pontosságát, valamit azt, hogy az érintettek csak az adatkezlés céljához szükséges ideig lehessen azonosítani.

Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával Ön hozzájárul adatainak a jelen okiratban meghatározottak szerint kezeléséhez.
 
|

Ajánlott termékek

A termék ára:
228.400 Ft

Termék adatlap

3%

akciós termék
Eredeti ár:
144.900 Ft
Akciós ára:
139.900 Ft

Termék adatlap

A termék ára:
203.390 Ft

Termék adatlap

A termék ára:
226.900 Ft

Termék adatlap

Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése